welkom op de website van

De Landhof

Jacqueline Hofland

Terugblik Ruby

1120juni20ruby20720weken20showstand    Ruby hier in stand, we maakten zeer veel foto's van dit nest, 2 vriendinnen van mij kregen ook een teefje, dus het was een heel gepuzzel wie nu welke pupje zou krijgen. pas na de puppietest namen we de beslissing. Wij hielden het rode bandje.
     
 kermis  

Een zusje woont om de hoek en de andere ook heel dichtbij, zodoende trokken ze heel veel met elkaar op. Met 9 weken werd er gestart met de jachttraining bij Ninette, Lune, Jill en Ruby samen met broertje Bruce.

Ook tussendoor zagen ze elkaar vaak. Hier met zusje Lune op de kermis om te socialiseren. Wij zaten rustig op een terrasje en de honden vonden het allemaal prima, al die herrie en drukte.

     
1120juni20ruby20apport20in20water20zeumeren1  

Het was een heerlijke puppietijd, we gingen ook lekker naar Zeumeren om op een speelse manier aan het water te wennen. De zusje mee en wij gingen dan ook gedeeltelijk het water in, gelukkig was het een mooie zomer.

     
 luchtballon    

Om ook aan andere honden te wennen ging Ruby ook mee naar de training van grote "broer" Milan. Hier hebben ze even samen een duik genomen. Na dit zwemfeestje kwam er ook nog een luchtballon over, dat leverde dit mooie plaatje op.

 

     
 ruby-10weken-stand  

Ruby ontwikkelde zich goed, ze groeide heel regelmatig en zag er steeds mooi uit, we oefende al regelmatig het mooi staan. Hier is ze 10 weken oud.

     
 ruby-16weken-stand    16 weken
     
 ruby-show-assen   Met 20 weken ging Ruby voor het eerst naar een show, dit was de Regionale Clubmatch van de NLV te Assen. Ze kreeg een veelbelovend en een heel mooi keurverslag. Hier een foto van het betasten van de leurmeester en tandjes kijken.
     
 ruby-6maanden    6 maanden
     
zusjes-in-de-sneeuw  

Het werd een strenge winter met veel sneeuw. Hier zijn de zusjes ruim 8 maanden oud. Links is Lune, in het midden Ruby en rechts zit Jill. Een prachtig stel gefotografeerd tijdens een lekkere wandeling.

     
 ruby-show-assen  

Precies op haar verjaardag had Ruby weer een show, dit keer de Kampioensclubmatch van de NLV in Bennekom. Ze kreeg nu een Uitmuntend met wederom een prachtig keurverslag.

     
 moeder-en-kids    En nog even met de mama Nicky, Bruce, Jill en Lynn poseren. We deden ook mee in de nakomelingenklasse. Een hele leuke 1e verjaardag!