welkom op de website van

De Landhof

Jacqueline Hofland

Ruby krijgt pupjes

 

 

 

Ruby is gedekt door de reu Poker. (Int, Ch. Seawind Polish Poker) Hij woont tijdelijk bij de fam. Nugteren: www.woefdrams.nl. Poker heeft de volgende gezondheidsuitslagen: HD A, ED vrij, ogen vrij, Optigen PRA Normal/Clear, EIC Normal/Clear, HNPK: Normal/Clear, gebit compleet

1Poker 

 2Poker

525494 367122006661302 848262457 n

Vanaf nu zal ik steeds drachtfotos wekelijks plaatsen.

Pups zijn alleen beschikbaar voor serieuze kandidaten die begrijpen hoe bijzonder deze combinatie is en vooral waarderen wie Ruby is.

 

Woefdram's Labradors

21 September 2014

Weer een goede dag voor onze kennel op de jubileum Clubshow van de Labrador Kring Nederland.

Poker wint een goede Kampioensklas. Later wint hij ook het Res.CAC en 2 punten voor het Nederlands Kampioenschap waardoor hij al op de helft voor z'n Nederlands Kampioenschap zit!

Zijn zoon Knox werd 2de in de Puppyklas reuen.

Poker werd op zijn eerste show in Nederland 3de in de Kampioensklas reuen!

 

1 September 2014

Afgelopen weekend heeft Sander de teven op de Finse Labrador Clubshow gekeurd. Een hele grote inschrijving en prachtige honden!

Op de terugweg kwam Poker mee. Een prachtige gele reu die voor een tijdje bij ons zal verblijven.

 

Crufts 2013

Op 9 maart zijn we met moeder Nicky en haar 2 dochters Jill en Ruby naar Engeland afgereisd om aan de Crufts in Birmingham mee te doen.

Nicky was als eerst aan de beurt. Ze kwam door de eerste selectie tot de laatste 6, maar werd uiteindelijk niet geplaatst.

Ook een beetje mijn stommiteit, ze had een heel lekker stukje bacon en daar bleef ze maar op kauwen tijdens het lopen. ik keek steeds haar haar, zo van, wat doe je vreemd en zag daarbij de keurmeester over het hoofd en botste tegen de man aan. Niet echt gepast daar op de heilige groene mat.

http://www.youtube.com/watch?v=j6SSS8sMe5s

Hier Nicky prachtig showend voor de keurmeester:

Ruby internationaal kampioen

Door het behalen van de BLP is het gelukt, ook Ruby is Internationaal Kampioen geworden, net als haar moeder Nicky! Hier zijn we natuurlijk heel erg trots op.

MAP-B diploma

Zaterdag 6 oktober 2012 behaalde Ruby haar eerste MAP-B diploma. We hebben een mooi seizoen met goede prestaties op een fijne manier bekroond zien worden.We blijven het hele jaar rond trainen, maar pas volgend voorjaar zullen er weer wedstrijden zijn.